Over ons

Wij zijn een jong team, vastberaden de toekomst te veranderen met de professionaliteit waarmee we ieder project benaderen.

Ons bedrijf is ontstaan als antwoord op onze zoektocht naar professionals binnen dit gebied. We halen onze genoegdoening uit professioneel uitgevoerde projecten, wederzijds respect en de hoge kwaliteit die wij nastreven bij het uitvoeren van al onze projecten.

Wij zijn trots op het vertrouwen dat zowel Roemeense als internationale klanten hebben in onze werkzaamheden die wij met plezier uitvoeren. De tevredenheid van een gelukkige klant is onze grootste motivatie.

Diensten

ADVISERING

Wij bieden gespecialiseerd advies bij het vinden van de beste technische oplossingen en het kiezen van de beste materialen, afhankelijk van de schaal en eigenschappen van elk project.

COMPLETE OPLOSSINGEN

Wij kunnen u voorzien van technisch advies, 3D-ontwerp en voorzien van uitbeelding van uw plannen (voor lopende bestellingen), we voeren de montage uit door teams van professionele monteurs.

SERVICE EN ONDERHOUD

Wij bieden onderhoud & afstellingen zelfs na het einde van de garantieperiode.

Wat wij aanbieden

Wij zijn specialisten in ons werk! We bieden maatwerk voor glas- en aluminiumoplossingen terwijl wij samenwerken met onze klanten om hen te helpen de beste keuzes te maken. Ons doel is om een product neer te zetten dat voldoet aan de eisen van moderne architectuur en de verwachtingen en eisen van onze klanten.

Partners

 

Contact

Stuur ons een email

4 + 3 = ?